Van WR.nl mag u meer verwachten

WR Werving.Selectie.Consultancy bestaat sinds 1989. Een van de oprichters is Maarten de Ruiter. Vanaf dag één hebben wij ons gespecialiseerd in Werving en Selectie voor professionals, en 26 jaar ervaring verder is daar niks aan veranderd. Samen met Arjan Sterkenburg en een heel team van gemotiveerde medewerkers werken wij dagelijks aan het vinden van geschikte vacatures voor jou. Onze specialisatie ligt bij Engineers, ICTers, Accountingmedewerkers en Salesmanagers.

De snelle zoekmachine van WR

Reken op meer. Reken op WR.nl

Op zoek naar een Engineer die PLC software kan programmeren. Een Siemens7 expert? Of een ITIL Helpdeskmedewerker?
Moeten de cijfers af? Zoekt u tijdelijke vervanging van een langdurig afwezige werknemer? Of wilt u juist iemand inschakelen op projectbasis? Bel direct WR Werving en Selectie, Nederlands snelste Werving en Selectie Partner, met scherp tarief.

WR biedt experts op alle werkterreinen. Professionals met ‘hands on’ mentaliteit, die de kennis, ervaring en capaciteiten hebben om direct in te kunnen springen.

Bent u op zoek naar goede gecertificeerde kandidaten op basis van Werving en Selectie met de kwaliteit van WR? Bel dan 010-6690534.