Van WR mag u meer verwachten

WR Werving.Selectie.Consultancy bestaat sinds 1989. Een van de oprichters is Maarten de Ruiter. Vanaf dag één hebben wij ons gespecialiseerd in Werving en Selectie voor professionals, en 26 jaar ervaring verder is daar niks aan veranderd. Samen met Arjan Sterkenburg en een heel team van gemotiveerde medewerkers werken wij dagelijks aan het vinden van geschikte vacatures voor jou. Onze specialisatie ligt bij Engineers, ICTers, Accountingmedewerkers en Salesmanagers.

De snelle zoekmachine van WR

Van WR mag u meer verwachten

WR is actief in Werving en Selectie van ICTers, Engineers en Accounting medewerkers. Wij hebben een grote kring aan relaties, bestaande uit evenveel opdrachtgevers als kandidaten.

Wij genieten het vertrouwen van een breed scala aan lokale en internationale ondernemingen. Door onze jarenlang opgebouwde expertise heeft WR een sterke reputatie opgebouwd. Wij streven er telkens weer naar om onze klanten op de best mogelijke manier verder te helpen om dit te blijven versterken. Dit blijft niet zonder resultaat: meer dan 97 procent van onze kandidaten zou ons graag weer inschakelen!

De kracht van WR

Dankzij een strenge en intensieve selectie en oog voor opleiding blinken onze professionals uit in capaciteit en deskundigheid. Stuk voor stuk zelfverzekerde, creatieve toppers die zich snel aan uw organisatie aanpassen. Flexibiliteit en directe inzetbaarheid gaan bij WR hand in hand met ervaring, veelzijdigheid en kwaliteit.

Onze medewerkers kiezen de juiste vacature voor iedere kandidaat. WR gaat op zoek naar jouw sterke punten. Op die manier kunnen wij je aan de beste vacatures koppelen. De kracht van WR ligt in onze kandidaten, daarom investeren wij in een goede relatie. WR staat voor je klaar!

Snelle invulling van permanente functies

Dankzij een erg groot relatienetwerk en diverse slimme databases kan WR snel en goed voor de beste matches zorgen. Wij koppelen iedere opdrachtgever aan de juiste kandidaat. Wanneer u bent uitgezocht, begint onze taak!