Van WR mag u meer verwachten

WR Werving.Selectie.Consultancy bestaat sinds 1989. Een van de oprichters is Maarten de Ruiter. Vanaf dag één hebben wij ons gespecialiseerd in Werving en Selectie voor professionals, en 26 jaar ervaring verder is daar niks aan veranderd. Samen met Arjan Sterkenburg en een heel team van gemotiveerde medewerkers werken wij dagelijks aan het vinden van geschikte vacatures voor jou. Onze specialisatie ligt bij Engineers, ICTers, Accountingmedewerkers en Salesmanagers.

De snelle zoekmachine van WR

Van WR mag u meer verwachten

Zoekt u Engineers, ICTers, Salesmanagers of Accountingmedwerkers, op HBO- of academisch niveau? WR heeft veel relaties en is actief in Werving en Selectie, voor zowel tijdelijke als permanente jobs. Zoekt u Magento, Ruby on Rails of .Net ontwikkelaars in vaste dienst? WR heeft een groot netwerk in de wereld van de ontwikkelaars. Daarbij is WR is ook gespecialiseerd in de werving van Embedded Software Engineers en architecten.

Zo’n 2000 organisaties doen regelmatig een beroep op WR. Van grote multinationals tot nationaal opererende ondernemingen. Van banken en verzekeraars tot aan sectoren handel, industrie en zakelijke dienstverlening. Tevens bedienen wij diverse non-profitorganisaties en (semi-)overheidsinstanties.

De werkwijze van WR

WR selecteert efficiënt en doelgericht kandidaten op basis van capaciteit en deskundigheid. Stuk voor stuk zelfverzekerde, creatieve professionals die zich snel aan uw organisatie aanpassen. Flexibiliteit en directe inzetbaarheid gaan bij WR hand in hand met ervaring, veelzijdigheid en kwaliteit.

Wij werken met merendeels jonge professionals die open staan voor een vaste dienstbetrekking. Als u door uw eigen wervingscampagne niet tot invulling van een vacature komt, kan WR u een oplossing op maat bieden.

U profiteert optimaal van de kennis en expertise van WR. Maar ook de match telt: de juiste medewerker op de juiste plaats.