Inloggen

3D CAD | Moordrecht | Machines - Meet | 2.500 - 4.500

Organisatie

Voor de vacature als 3D CAD Moordrecht Machines / Meetsystemen ga je het volgende doen:

Functieomschrijving Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en uitwerken van machines en meetsystemen. Je analyseert de opgegeven specificaties. Aan de hand hiervan werk je aan het mechanische en hydraulische ontwerp van systemen. Je hebt een goed gevoel voor het snel en creatief oplossen van technische (deel)vraagstukken, zonder de functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid en het kostenaspect uit het oog te verliezen. Je bent een klankbord voor technische vraagstukken en coördineert engineeringsactiviteiten. Cowboys We willen voorop blijven lopen in wat we doen. We zoeken collega’s die onze teams daarbij willen versterken. Van jou verwachten we dan ook een gedreven en innovatieve instelling, je denkt buiten de gebaande paden en vindt het logisch om de beste te willen zijn. Je vindt het leuk om jezelf én je collega’s uit te dagen om samen tot het beste resultaat te komen. Vervaardigen van hoogwaardige 2D en 3D ontwerpen op het gebied van geotechnische machines; Inventieve oplossingen bedenken op basis van klantwensen; Coördineren van engineeringsactiviteiten; Samenwerking met software en electrical engineers en productie medewerkers; Het verzorgen van bedieningsvoorschriften c.q. handleidingen

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Werken bij ons betekent werken in een dynamische en internationale omgeving waarbij je kunt rekenen op een marktconform salaris dat aansluit bij je ervaring en de invulling van de functie. Wij bieden alle ruimte je verder te ontwikkelen. Daarbij kun je tevens rekenen op flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn actief in de branche Carrosseriebouw; vervaardiging van aanhangwagens en opleggers. We hebben een groot en internationaal klantenbestand.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde 3D CAD, die past in deze rol.

Functie

Functie-eisen Afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde, of MTS met de juiste werkervaring; Relevante werkervaring; Ervaring met engineeringtools (3D-CAD, FEM). Solid Edge is een pré; Kennis van hydraulisch en elektrisch aangedreven systemen; Ervaring met Subsea Tooling/ROV’s is een pré; Zowel zelfstandig als in een teamverband projectmatig kunnen werken; Talenkennis Engels en Nederlands, Duits is een pré.


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Moordrecht, Gouda, Rotterdam, Den Haag en Dordrecht.

Functie eisen

Een praktische instelling en een flexibele en teamgerichte werkhouding; Inzicht in de integratie en samenwerking van producten tot een werkend systeem; Je beschikt over analytisch denkvermogen, inventiviteit, creativiteit en overziet het geheel.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren

Meer vacatures in
Mechanical Engineer wtb

Meer vacatures in de stad
Moordrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.