Administrateur

Administrateur – specialisten werken bij WR. Detachering financieel.

Als bedrijfsadministrateur werk je op de financiële administratie van een bedrijf. Je voert allerlei financiële gegevens in de computer in en jij als administrateur maakt daar rapportages van. Je bent bezig met onder andere de debiteuren- en de crediteurenadministratie.

WR heeft een groot aantal administrateurs in dienst dat direct inzetbaar is in diverse sectoren. Specialisten die alle softwarepakketten perfect beheersen en bovendien graag en goed advies geven. In totaal werken er bij WR ruim 400 financeel specialisten. Tijdelijke administrateurs, tijdelijke salarisadministrateurs en tijdelijke controllers, die direct inzetbaar zijn. Deze financieel specialisten zijn in vaste dienst bij WR.

Door de grote groei die WR doormaakt, zijn we altijd op zoek naar administrateurs die meer
willen. Die het een uitdaging vinden om aan de slag te gaan bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers. De kennis en ervaring die je hierbij opdoet, maken je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en brengen je carrière als administrateur in een stroomversnelling.

Maar misschien nog belangrijker is het salaris dat je verdient als administrateur. Dat ligt bij WR gegarandeerd hoger dan je huidige. Bovendien rij je in een aantrekkelijke auto zonder dat je eigen bijdrage hoeft te betalen. Het volgen van vervolgstudies? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden die WR je biedt.

Wil jij aan de slag als administrateur? Bekijk dan de vacatures voor Administrateurs

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.