Assistent Accountant

Als assistent accountant doe je financieel administratief werk voor klanten van het accountantskantoor waar je werkt. Je verwerkt allerlei financiële gegevens en je hebt ook contact met je klanten. Je weet alles van de boekhouding van je klanten en je denkt met je klanten mee hoe dat nog beter kan.

WR heeft een groot aantal assistent accountants (meer dan 200) in dienst die direct inzetbaar zijn in de meest diverse sectoren. Specialisten die alle softwarepakketten perfect beheersen en bovendien graag en goed advies geven. Stuk voor stuk medewerkers die hun eerste werkervaringen hebben opgedaan in de accountancy en daarna bij WR hun vleugels hebben uitgeslagen richting het bedrijfsleven.

Door de grote groei die WR meemaakt, zijn we altijd op zoek naar assistent accountants die meer willen. Die het een uitdaging vinden om aan de slag te gaan bij de meest diverse opdrachtgevers. De kennis en ervaring die je hierbij opdoet, maken je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en brengen je carrière als assistent-accountant in een stroomversnelling.

Maar misschien nog belangrijker is het salaris dat je verdient als assistent-accountant. Dat ligt bij WR gegarandeerd hoger dan je huidige. Bovendien rij je in een aantrekkelijke auto zonder dat je eigen bijdrage hoeft te betalen. Het volgen van vervolgstudies? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden die WR je biedt.

Wil jij aan de slag als Assistent Accountant? Bekijk de vacatures Assistent Accountant

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.