Assistent-Accountant

Assistent-Accountant specialisten werken bij WR.

WR werkt al 18 jaar met assistent-accountants met veel succes!

WR heeft een groot aantal assistent-accountants (meer dan 200) in dienst dat direct inzetbaar is in de meest uiteenlopende sectoren. Specialisten die alle softwarepakketten perfect beheersen en bovendien graag en goed advies geven. Stuk voor stuk medewerkers die hun eerste werkervaring hebben opgedaan in de accountancy en daarna bij WR hun vleugels hebben uitgeslagen richting bedrijfsleven.

Door de grote groei die WR doormaakt, zijn we altijd op zoek naar assistent-accountants die meer willen. Die het een uitdaging vinden om aan de slag te gaan bij uiteenlopende opdrachtgevers. De kennis en ervaring die je hierbij opdoet, maken je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en brengen je carrière als assistent-accountant in een stroomversnelling.

Maar misschien nog belangrijker is het salaris dat je verdient als assistent-accountant. Dat ligt bij WR gegarandeerd hoger dan je huidige. Bovendien rij je in een aantrekkelijke auto zonder dat je eigen bijdrage hoeft te betalen. Het volgen van vervolgstudies? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden die WR je biedt.

Wil jij aan de slag als Assistent-Accountant? Bekijk dan de vacatures voor Assistent-Accountants

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.