Assistent Controller

Assistent controller
Een Assistent controller neemt deel aan planning & control projecten, zoals het opstellen van budgetten, prognoses en financiële analyses ten behoeve van het management. Je bent veelal belast met het maken van de begroting en de meerjarenplanning. Verder heb je een adviserende rol.

WR heeft  assistent controllers in dienst die direct inzetbaar zijn in de meest uiteenlopende sectoren. Specialisten die alle softwarepakketten perfect beheersen en bovendien graag en goed advies geven.

Door de sterke groei die WR doormaakt, zijn we altijd op zoek naar assistent controllers die meer willen. Die het een uitdaging vinden om aan de slag te gaan bij uiteenlopende opdrachtgevers. De kennis en ervaring die je hierbij opdoet, maken je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en brengen je carrière als assistent-controller in een stroomversnelling.

Maar misschien nog belangrijker is het salaris dat je verdient als assistent controller. Dat ligt bij WR gegarandeerd hoger dan je huidige. Bovendien rij je in aantrekkelijke auto zonder dat je eigen bijdrage hoeft te betalen. Het volgen van vervolgstudies? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden die WR je biedt.

Wil jij aan de slag als Assistent-Controller? Bekijk dan de vacatures voor Assistent-Controllers.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.