Gezocht Personeels administrateur

WR heeft een groot aantal personeels administrateurs in dienst die direct inzetbaar zijn in de meest diverse sectoren op het gebied van personeels administraties. Specialisten die alle softwarepakketten perfect beheersen en bovendien graag en goed advies geven om u personeels administratie te optimaliseren.
Door de grote groei die WR meemaakt, zijn we altijd op zoek naar personeels administrateurs die meer willen en die het een uitdaging vinden om aan de slag te gaan bij de meest diverse opdrachtgevers. De kennis en ervaring die je hierbij opdoet, maken je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en brengen je carrière als personeels administrateur in een stroomversnelling.

Maar misschien nog belangrijker is het salaris dat je verdient als personeels administrateur. Dat ligt bij WR gegarandeerd hoger dan je huidige. Bovendien rij je in een aantrekkelijke auto zonder dat je een  eigen bijdrage hoeft te betalen. Het volgen van vervolgstudies? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden die WR je biedt.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.