Gratis SAP cursus

Gratis SAP cursus

SAP staat voor systeme, Anwendungen, Produkte in der Datenverarbeitung. Het is een geïntegreerde informatie- en besturingssysteem waarin bedrijfsmatige processen kunnen worden vastgelegd en beheerd.
Algemene inhoud SAP Cursus: (1) U leert in de gegeven cursus ’t aanmaken van stamgegevens & aanleggen en controleren van processtuurparameters. Interpreteren van data& rapportages. (2) Deelprocessen als Inkoop/Verkoop/Distributie/Opslag & Financieel Beheer te beheren. U krijgt inzicht hoe moderne Informatie werken binnen de bedrijfsprocessen.

WR biedt een gratis SAP cursus aan. Zie onze site WR Academy.

De ruim 400 finance professionals van WR werken veel met SAP bij de opdrachtgevers.

Het Duitse softwarebedrijf SAP (Systemen, Applicaties en Producten in de Informatica) is de grootste softwareleverancier van Europa en behoort tot de drie grootste softwarebedrijven ter wereld. Met behulp van de mySAP Business Suite verbeteren mensen en bedrijven de relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij hun operaties en behalen zij aanzienlijke efficiencywinst binnen hun toeleveringsketens. Deze geïntegreerde reeks oplossingen werkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard en helpt bedrijven de concurrentie voor te blijven.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.