Loonadministratie

Loonadministratie. Bestaat uit verschillende soorten papieren. De drie belangrijksten papieren voor de loonadministratie zijn de loonstaat, loonstrook oftewel salarisspecificatie en de jaaropgave die word eenmalig per jaar verstrekt. Werken met WR loont altijd.

De focus van WR ligt op financiële functies. Door dit specialisme trouw te blijven en zich daarin continue te verdiepen, is WR uitgegroeid tot Nederlands grootste detacheerder op financieel gebied.

Dit betekent voor onze opdrachtgevers, dat zij altijd kunnen rekenen op de betere kandidaten. Ook op het gebied van loonadministratie. Professionals die direct inzetbaar zijn en de juiste ervaring, mentaliteit en kennis hebben om snel en adequaat in te kunnen springen. Die dankzij het intensieve opleidingstraject bovendien perfect op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Zoekt u iemand met de juiste kennis en kunde voor uw loonadministratie, die u bovendien graag helder advies geeft wanneer de situatie daar om vraagt? Bij WR vindt u de kandidaat waarnaar u op zoek bent.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.