Moderne bedrijfsadministratie MBA

Moderne bedrijfsadministratie MBA. Meer weten = beter presteren.

Is het bijhouden van de boekhouden van een bedrijf. Hoe de financiele zaken van het bedrijf ervoor staan zowel intern als extern. Moderne bedrijfsadministrateurs hebben een grote verantwoordelijkheid op zich.

De focus van WR ligt op financiële functies. Door dit specialisme trouw te blijven en zich daarin continue te verdiepen, is WR uitgegroeid tot Nederlands grootste detacheerder op financieel gebied.

Haal meer uit jezelf met een MBA-diploma
De tijd dat de financiële administratie uitsluitend bevolkt werd door boekhouders, ligt ver achter ons. De administratieve afwerking van de duizenden transacties binnen bedrijven wordt steeds omvangrijker en ingewikkelder. Dus is de ouderwetse boekhouder allang niet meer voldoende, maar is er grote behoefte aan moderne financiële managers. U moet namelijk niet alleen kunnen boekhouden, maar ook verstand hebben van belastingwetgeving, calculeren, administratieve organisatie en statistiek. Dit alles leer je in de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). WR faciliteert deze opleiding. Je kan dus naast je super leerzame baan de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) gratis bij WR volgen.

Dit betekent voor onze opdrachtgevers, dat zij altijd kunnen rekenen op de betere kandidaten die bedreven zijn in moderne bedrijfsadministratie: Professionals die direct inzetbaar zijn en de juiste ervaring, mentaliteit en kennis hebben om snel en adequaat in te kunnen springen. Die dankzij het intensieve opleidingstraject bovendien perfect op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied en alle programma’s beheersen waarmee gewerkt wordt binnen de moderne bedrijfsadministratie.

Zoekt u iemand met de juiste kennis en kunde voor uw moderne bedrijfsadministratie, die u bovendien graag helder advies geeft wanneer de situatie daar om vraagt? Bij WR vindt u de kandidaat waarnaar u op zoek bent.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.