Planning & Control = WR

Planning & control : is een onderwerp binnen Management accounting en is de Engelse benaming voor coördinatie en afstemming, soms wordt planning en control ook wel kortweg (de afdeling) control genoemd.
Een heldere planning & control functie biedt op alle niveaus binnen de organisatie houvast om op een juiste wijze (bij)sturing te kunnen geven aan de (financiële) processen binnen een organisatie. De functie wordt in de praktijk vaak als volgt vormgegeven. Het begrip Planning is een enger begrip dan de juiste vertaling coördinatie, namelijk "de systematische regeling, organisatie van iets", "het ontwerpen van een plan of concept".

De Engelse term Planning en Control omvat het volledige organisatorische proces en de instrumentele inrichting rond en van de financiële administratie en financiële verslaggeving.
WR heeft een groot aantal vakbekwame medewerkers Planning en Control (van junior tot en met consultant) in dienst, die u (tijdelijk) kunnen bijstaan.
Want de medewerkers van WR worden al bijna twintig jaar door een keur aan opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches en sectoren ingezet:
- ter vervanging bij zwangerschap;
- bij tijdelijke pieken;
- bij het wegwerken van achterstanden;
- bij het optimaliseren en / of beschrijven van uw processen, en
- bij en tijdens de implementatie van nieuwe systemen.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.