Salarisadministrateur

Salarisadministrateur


Salarisadministrateur zorgt voor op tijd betalen van salarissen en de bijbehorende belasting afdrachten aan de overheid.

WR heeft maar liefst 100 salarisadministrateurs in dienst die direct inzetbaar zijn in de meest diverse sectoren. Specialisten die alle softwarepakketten perfect beheersen en bovendien graag en goed advies geven.

Door de grote groei die WR meemaakt, zijn we altijd op zoek naar salarisadministrateurs die meer willen. Die het een uitdaging vinden om aan de slag te gaan bij de meest diverse opdrachtgevers. De kennis en ervaring die je hierbij opdoet, maken je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en brengen je carrière als salarisadministrateur in een stroomversnelling.

Maar misschien nog belangrijker is het salaris dat je verdient als salarisadministrateur. Dat ligt bij WR gegarandeerd hoger dan je huidige. Bovendien rij je in aantrekkelijke auto zonder dat je eigen bijdrage hoeft te betalen. Het volgen van vervolgstudies? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden die WR je biedt.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.