SAP consultant

SAP consultant. Specialisten werken bij WR.

WR heeft een groot aantal financieel medewerkers in dienst die direct inzetbaar zijn in de meest diverse sectoren. Specialisten die alle softwarepakketten perfect beheersen en bovendien graag en goed advies geven.

Dat betekent voor onze opdrachtgevers dat zij altijd kunnen rekenen op de betere kandidaten. Ook op het gebied van SAP Consultancy. Professionals die snel en grondig achterstanden wegwerken die kunnen ontstaan door de overgang van oude software als Oracle of JD Edwards naar SAP. Een uiterst gebruiksvriendelijk systeem, waarbij met slechts een druk op de knop alle vitale gegevens verschijnen.

Door de grote groei die WR meemaakt, zijn we altijd op zoek naar SAP consultants die meer willen. Die het een uitdaging vinden om aan de slag te gaan bij de meest diverse opdrachtgevers. De kennis en ervaring die je hierbij opdoet, maken je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en brengen je carrière als SAP consultant in een stroomversnelling.

Maar misschien nog belangrijker is het salaris dat je verdient als SAP consultant. Dat ligt bij WR gegarandeerd hoger dan je huidige. Bovendien rij je in aantrekkelijke auto zonder dat je eigen bijdrage hoeft te betalen. Het volgen van vervolgstudies? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden die WR je biedt.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.