Vroemmm. De follow upl

De Vroemmm-campagne heeft paginagroot in alle dagbladen gestaan.

En nu allemaal:   VROEMMM
Is het je al opgevallen? Er gebeurt iets moois. Na jaren van stagnatie durft Nederland eindelijk weer te vroemen. We gaan de handen weer uit de mouwen steken. We durven weer initiatieven te ontplooien. We hebben weer vertrouwen. We staan niet meer stil. We wachten niet meer af. We zeggen vroemmm! Vroemmm? Ja, vroemmm! En je hoort het overal! Steeds vaker! Bij ziekenhuizen, goede doelen en oliemaatschappijen. Bij reclamebureaus, winkelketens en advocatenkantoren. Bij banken, ict-bedrijven, verzekeraars en leasemaatschappijen. En zelfs bij sportclubs, bouwbedrijven en eetgelegenheden.
Daarbij geïnspireerd door de administrateurs, accountants, controllers en salarisadministrateurs van WR Financiële Detachering die dag in, dag uit door heel Nederland opereren en bedrijven meer vaart geven.
Die vroemmm-aanpak wordt gewaardeerd. Werpt zijn vruchten af. WR Financiële Detachering groeit flink; krijgt het drukker en drukker en vroemt uit zijn voegen.
Daarom zijn we hard op zoek naar HBO-ers en academisch opgeleiden die zich thuis voelen in een doe-cultuur en willen presteren in uiteenlopende branches en sectoren.

 
Ben jij die vroemer?
Dan staat je maar één ding te doen. De beste stap zetten die je ooit hebt gedaan en de overstap maken naar WR Financiële Detachering.
Daar wacht je namelijk veel moois. Een salaris dat gegarandeerd hoger is dan je huidige. Een mooie lease-auto, waarvoor je geen eigen bijdrage betaalt. En ruimte voor deelname aan workshops, cursussen en vakopleidingen. 


Meer informatie of een eerste afspraak maken? Bel vandaag nog
088 - 1000 300 of stuur een e-mail naar
info@wr.nl.

 
En ook U Ondernemers, Leidinggevenden, Managers en Afdelingshoofden staat dus maar één ding te doen: ... haal een vroemmmer van WR detachering in huis.
Dan kunt u namelijk rekenen op een professional die niet alleen de cijfers intikt, maar die ook kijkt naar hoe de cijfers te verbeteren zijn. Dan kunt u rekenen op een doener die niet alleen zijn of haar werk, maar ook uw bedrijf als zijn of haar uitdaging ziet. Kortom, u kunt dan rekenen op iemand die vroemt en die uw bedrijf wil laten vroemen!  Dat vergt deskundigheid. Dat vraagt ook om drive.

Grijze muizen komt u bij WR dan ook niet tegen. Want hoewel WR Detachering al bijna twintig jaar vooroploopt in de accountancy, voelen wij ons nog steeds een jonge ondernemer. Die er dagelijks weer in slaagt de beste ‘geestverwanten’ uit het vakgebied binnen te halen.

En wat heeft het WR gebracht?
We zijn Nederlands grootste detacheerder van financieel personeel geworden. En daar zijn we trots op.
We concentreren ons op de hoofdzaak: namelijk UW zaak. En daar weten we behalve u meer van af dan wie ook. Deels door het intensieve opleidingsprogramma dat we onze mensen bieden. Deels ook door het
unieke WR kenniscentrum waar iedereen binnen de organisatie dagelijks een beroep op kan doen.


Wilt u meer informatie of maakt u liever meteen een afspraak? Bel vandaag nog 088 - 1000 300 of stuur een e-mail naar info@wr.nl.


WR detachering wenst heel Nederland veel vroeemmm!


Mr. Drs. Maarten de Ruiter RA
Algemeen Directeur
WR Financiële Detachering

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.