Banen Breda

Ben jij op zoek naar banen in Breda? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Breda voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou een passende baan in Breda aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Breda dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van het historische centrum van Breda als je hier een baan hebt. Breda is één van de gezelligste steden van Noord-Brabant. Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Breda biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker de stad in om te shoppen of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje. Met een baan in Breda geniet je van de gezellige, levendige omgeving.

Terwijl je op zoek bent naar banen in Breda kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Wie wil er nou elke ochtend vaststaan in de file? Breda is vanaf diverse richtingen gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je uit Breda, woon je in de buurt van Breda of vind je Breda een leuke stad om in te werken? WR vindt een passende baan voor jou in en om Breda met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Breda komt, zul je geen last hebben van parkeerproblemen.

Er zijn zat parkeergarages zoals Oude Vest, De Barones, Q-park, Concordia etc. etc. in de stad waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je baan gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na je baan in Breda met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen in een van de gezellige kroegjes. Ben je meer iemand die van theater houdt dan kun je een heerlijk avondje doorbrengen bij het Chassé Theater.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Breda en omstreken? Bekijk de vacatures in Breda

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.