Banen Dordrecht

Ben jij op zoek naar banen in Dordrecht? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Dordrecht voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou de geschikte banen in Dordrecht aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Dordrecht dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van de historische binnenstad van Dordrecht als je hier een baan hebt. Dordrecht kent veel bijzondere winkels, zoals snuisterijzaakjes en tweedehands boekenwinkels. Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Dordrecht biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker de stad in om te shoppen of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje. Met een baan in Dordrecht geniet je van een stad van historie, verscholen tussen machtige rivieren.

Terwijl je op zoek bent naar banen in Dordrecht kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Wie wil er nou elke ochtend vaststaan in de file? Dordrecht is vanuit diverse richtingen gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je uit Dordrecht, woon je in de buurt van Dordrecht of vind je Dordrecht een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in Dordrecht en omgeving met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Dordrecht komt, zul je geen last hebben van parkeerproblemen.

Er zijn zat parkeergarages zoals Spuihaven, Veemarkt en Visstraat in de stad waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je werk gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na werktijd in Dordrecht met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen in een van de gezellige kroegjes. Ben je meer iemand die van theater houdt dan kun je een heerlijk avondje doorbrengen in Theater De Kunstmin.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Dordrecht en omstreken? Bekijk de vacatures in Dordrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.