Banen Ede

Ben jij op zoek naar banen in Ede? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Ede voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou de geschikte banen in Ede aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Ede dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van het vernieuwde centrum van Ede als je hier een baan hebt. Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Ede biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker gaan shoppen in het vernieuwde centrum van Ede of genieten van een heerlijk broodje en/of drankje. Met een baan in Ede geniet je van het comfort die de stad biedt in een rustige maar toch levendige omgeving.

Terwijl je op zoek bent naar banen in Ede kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Ede is door de A12 via Utrecht verbonden met de Randstad. Door de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid is het een aantrekkelijke stad om te werken. Kom je uit Ede, woon je in de buurt van Ede of vind je Ede een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in en om Ede met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Ede komt zul je geen last hebben van parkeerproblemen.

Er zijn zat parkeergarages zoals Bunschoterplein, Burg. van Dijkeplein, Kuiperplein en tal van andere,  in de stad waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je werk gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na werktijd in Ede met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen in één van de gezellige kroegjes.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Ede en omstreken? Bekijk de vacatures in Ede

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.