Banen Eindhoven

Ben jij op zoek naar banen in Eindhoven? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Eindhoven voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou de geschikte baan in Eindhoven aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Eindhoven dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van het gezellige, levendige centrum van Eindhoven als je hier een baan hebt. Eindhoven staat bekend als de lichtstad en het Philips Stadion waar PSV en andere internationale ploegen voetballen. Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Eindhoven biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker de stad in om te shoppen of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje. Met een baan in Eindhoven geniet je van een bruisend centrum met een enorm winkelaanbod, ontelbare kroegen en restaurantjes en gezellige terrassen.

Terwijl je op zoek bent naar een baan in Eindhoven kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Wie wil er nou elke ochtend vaststaan in de file? Eindhoven is vanaf diverse richtingen gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Kom je uit Eindhoven, woon je in de buurt van Eindhoven of vind je Eindhoven een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in en om Eindhoven met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Eindhoven komt, zul je geen last hebben van parkeerproblemen.

Er zijn zat parkeerplaatsen zoals Stationsweg West/Oost, het BBA-terrein (Raiffeisenstraat), Terrein Vogelzang (inrit Willemstraat) etc. in de stad waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je baan gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na je baan in Eindhoven met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen bij een van de gezellige kroegjes. Of ben je meer iemand die van theater houdt? Eindhoven heeft een levendige binnenstad waar restaurants, theaters, bioscopen, cafés en clubs allemaal op loopafstand van elkaar liggen.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Eindhoven en omstreken? Bekijk de vacatures in Eindhoven

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.