Banen Gouda

Ben jij op zoek naar banen in Gouda? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Gouda voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou een passende baan in Gouda aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Gouda dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van een echte Oudhollandse stad met een sprookjesachtig stadhuis, als je in Gouda een baan hebt. Gouda staat bekend om het gotische stadhuis, de zeventiende-eeuwse Waag en de Sint-Jan. Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Gouda biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker de stad in om te shoppen of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje. Met een baan in Gouda geniet je van een stad met het mooiste centrum ter wereld, met fraaie grachten, pittoreske straten en markante historische gebouwen.

Terwijl je op zoek bent naar banen in Gouda kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Wie wil er nou elke ochtend vaststaan in de file? Gouda is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Kom je uit Gouda, woon je in de buurt van Gouda of vind je Gouda een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in en om Gouda met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Gouda komt, zul je geen last hebben van parkeerproblemen.

Er zijn zat parkeergelegenheden zoals parkeergarage Nieuwe Markt, parkeerterrein Klein Amerika, parkeerterrein Potterspoort en tal van andere in de stad waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je baan gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na werktijd in Gouda met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen in een van de gezellige kroegjes. Ben je meer iemand die van theater houdt dan kun je een heerlijk avondje doorbrengen in de Goudse Schouwburg.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Gouda en omstreken? Bekijk de vacatures in Gouda

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.