Banen Haarlem

Ben jij op zoek naar banen in Haarlem? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Haarlem voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou een passende baan in Haarlem aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Haarlem dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van het mooie centrum van Haarlem als je hier een baan hebt. Haarlem staat bekend om het gezellige, historische stadscentrum met vele winkels en terrasjes. Tijdens je baan in Haarlem kun je genieten van je pauze. Haarlem biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen; je kunt lekker gaan shoppen in Haarlem of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje op de Grote Markt. Met een baan in Haarlem geniet je van het comfort die een stad biedt in een rustige maar toch levendige omgeving.
Terwijl je op zoek bent naar banen in Haarlem kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Haarlem is vanaf diverse richtingen gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Kom je uit Haarlem, woon je in de buurt van Haarlem of vind je Haarlem een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in en om Haarlem met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Haarlem komt, zul je geen last hebben van parkeerproblemen.
In Haarlem zijn zat parkeergarages zoals De Kamp, Stationsplein, Houtplein en de Appelaar waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je baan gaat.

Ook met het openbaar vervoer is Haarlem zeer goed bereikbaar. Haarlem heeft twee NS stations, waarvan één aan de rand van het centrum.
Voor het NS station Haarlem vindt u de snelle busverbinding Zuidtangent; deze brengt u in enkele minuten tot midden in het centrum van Haarlem en rijdt overdag om de 7 minuten.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na je baan in Haarlem met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen in één van de gezellige kroegjes in het centrum. Ben je meer iemand die van theater houdt dan kun je een heerlijk avondje doorbrengen bij Philharmonie Haarlem in de Lange Begijnestraat.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Haarlem en omstreken? Bekijk de vacatures in Haarlem

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.