Banen Hilversum

Ben jij op zoek naar banen in Hilversum? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Hilversum voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou de geschikte banen in Hilversum aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Hilversum dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van het levendige centrum van het Gooi als je een baan in Hilversum hebt. Hilversum staat bekend als de stad van radio, televisie en nieuwe media. Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Hilversum biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker de stad in om te shoppen of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje bij één van de diverse cafetaria in het gezellige centrum. Met een baan in Hilversum geniet je van de gezellige sfeer van onze levendige media-stad.

Terwijl je op zoek bent naar een baan in Hilversum kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Hilversum is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Kom je uit Hilversum, woon je in de buurt van Hilversum of vind je Hilversum een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in Hilversum en omgeving met daarbij het comfort van een goede bereikbaarheid. En als je toch met de auto naar je baan in Hilversum komt zul je geen last hebben van parkeerproblemen. Er zijn zat parkeergarages in de stad zoals Silverpoint, Gooiland, Gooische Brink en City Parking waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je werk gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na werktijd in Hilversum met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen in een van de gezellige kroegjes. Ben je meer iemand die van theater houdt dan kun je een heerlijk avondje doorbrengen in Theater Gooiland.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Hilversum en omstreken? Bekijk de vacatures in Hilversum

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.