Banen Leiden

Ben jij op zoek naar banen in Leiden? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Leiden voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou een passende baan in Leiden aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Leiden dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van de prachtige historische binnenstad van Leiden als je hier een baan hebt. Leiden is een stad met veel water en zo’n 3000 monumenten. Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Leiden biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker de stad in om te shoppen of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje. Met een baan in Leiden geniet je van een stad biedt waar cultuur hoog in het vaandel staat.

Terwijl je op zoek bent naar banen in Leiden kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Wie wil er nou elke ochtend vaststaan in de file? Leiden is vanaf diverse richtingen gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je uit Leiden, woon je in de buurt van Leiden of vind je Leiden een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in en om Leiden met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Leiden komt, zul je geen last hebben van parkeerproblemen.

In een cirkel rond het historische hart zijn meer dan 3000 parkeerplaatsen voor bezoekers, verspreid over verschillende parkeergarages en grote en kleine parkeerterreinen waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je werk gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na je baan in Leiden met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen bij een van de gezellige kroegjes. Ben je meer iemand die van theater houdt dan kun je een heerlijk avondje doorbrengen in de Leidse Schouwburg.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Leiden en omstreken? Bekijk de vacatures in Leiden

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.