Banen Nijmegen

Ben jij op zoek naar banen in Nijmegen? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Nijmegen voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou een passende baan in Nijmegen aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Nijmegen dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van het gezellige centrum van Nijmegen als je hier een baan hebt. Nijmegen staat bekend om het Kronenburgerpark en de gevarieerde, natuurlijke omgeving. Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Nijmegen biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker de stad in om te shoppen of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje in één van de vele cafetaria. Met een baan in Nijmegen geniet je van het comfort die een stad biedt in een rustige maar toch levendige omgeving.

Terwijl je op zoek bent naar banen in Nijmegen kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Wie wil er nou elke ochtend vaststaan in de file? Nijmegen is vanaf diverse richtingen gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je uit Nijmegen, woon je in de buurt van Nijmegen of vind je Nijmegen een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in en om Nijmegen met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Nijmegen komt, zul je geen last hebben van parkeerproblemen.

Er zijn zat parkeergarages in de stad waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je werk gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na je baan in Nijmegen met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen in een van de gezellige kroegjes op de Grote Markt. Ben je meer iemand die van theater houdt dan kun je een heerlijk avondje doorbrengen bij theater Lux.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Nijmegen en omstreken? Bekijk de vacatures in Nijmegen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.