Banen Tilburg

Ben jij op zoek naar banen in Tilburg? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Tilburg voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou een passende baan in Tilburg aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Tilburg dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van het grote en gevarieerde winkelaanbod in Tilburg als je hier een baan hebt. Tilburg is bekend door de voetbalclub Willem II, Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Tilburg biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker de stad in om te shoppen of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje in en rond de Heuvelstraat. Met een baan in Tilburg geniet je van een bruisende stad waar altijd wel iets te beleven valt.

Terwijl je op zoek bent naar een baan in Tilburg kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Wie wil er nou elke ochtend vaststaan in de file? Tilburg is vanaf diverse richtingen gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Kom je uit Tilburg, woon je in de buurt van Tilburg of vind je Tilburg een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in en om Tilburg met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Tilburg komt, zul je geen last hebben van parkeerproblemen.

Er zijn zat parkeergarages in de stad zoals Tivoli, de Emmapassage, het Koningsplein etc. etc. waardoor je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je baan gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na werktijd in Tilburg met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen in een van de gezellige kroegjes in het stadscentrum. Ben je meer iemand die van theater houdt dan kun je een heerlijk avondje doorbrengen in de schouwburg.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Tilburg en omstreken? Bekijk de vacatures in Tilburg

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.