Banen Utrecht

Ben jij op zoek naar banen in Utrecht? Zoek dan niet verder want WR heeft een groot aantal banen in Utrecht voor jou. WR financiële detachering zoekt voor jou de geschikte banen in Utrecht aan de hand van jouw wensen.

Woon je in Utrecht dan is het vinden van een baan in je eigen regio natuurlijk ideaal. Je kunt genieten van de verscheidenheid aan architectuur van Utrecht als je hier een baan hebt. Utrecht is bekend om de Dom. Tijdens je baan wil je natuurlijk genieten van je pauze. Utrecht biedt enorm veel mogelijkheden om tijdens je baan lekker te ontspannen. Je kunt lekker de stad in om te shoppen of te genieten van een heerlijk broodje en/of drankje. Met een baan in Utrecht geniet je van het comfort en de sfeer die een grote stad biedt.

Terwijl je op zoek bent naar banen in Utrecht kijk je natuurlijk naar de bereikbaarheid van je baan. Utrecht is vanuit diverse richtingen gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Kom je uit Utrecht, woon je in de buurt van Utrecht of vind je Utrecht een leuke stad om in te werken? WR vindt banen voor jou in Utrecht en omgeving met daarbij het comfort minimaal last te hebben van files. En als je toch met de auto naar je baan in Utrecht komt, zul je geen last hebben van parkeerproblemen.

Er zijn zat parkeergarages zoals De Grifthoek, parkeergarage Hoog Catharijne, Paardenveld, Jaarbeursplein en tal van andere, zodat je binnen enkele minuten je auto kunt parkeren en zonder zorgen naar je werk gaat.

Zit je werkdag erop en wil je genieten? Dan kun je na werktijd in Utrecht met collega’s of vrienden heerlijk bijkomen in een van de gezellige kroegjes. Ben je meer iemand die van theater houdt dan kun je een heerlijk avondje doorbrengen in het Beatrix Theater.

WR vindt een passende baan in een passende omgeving voor jou!
En alsof dit niet genoeg is, krijg je van WR:

  • Een goed salaris
  • Topauto
  • Veel en afwisselend werk
  • Leuke collega's
  • Vaste baan

Wil jij een baan in Utrecht en omstreken? Bekijk de vacatures in Utrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.