Sollicitatieprocedure voor financieel medewerkers

Vóór je een baan gaat zoeken is het belangrijk om bij jezelf na te gaan wat je precies wilt en wat je kunt. Stel jezelf de vraag: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Waar liggen je interesses en waar je talenten? Ga bij jezelf na wat je tot nu toe leuk hebt gevonden om te doen. Dat kan zijn tijdens je vooropleiding, maar ook tijdens hobby’s of vrijwilligerswerk. Was er misschien een bepaald vak dat je tijdens je studie interessant vond? Ben je wetenschappelijk, theoretisch aangelegd of ben je meer praktijkgericht? Ben je solist of werk je liever tussen of met mensen? Sta je graag voor een groep of ben je een kantoormens? Werk je graag buiten of liever binnen. Allemaal vragen die je kunnen helpen tot het maken van een eerste schifting.
Bedenk dat een baan een groot deel van je tijd inneemt per week. Het salaris kan op den duur niet genoeg voldoening bieden. Het is zaak op zoek te gaan naar een baan die bij jou past. Als je niet op je plek zit en met tegenzin naar je werk gaat, kan je leven er somber uit gaan zien. En dat wil toch niemand?

Soms is het echter wel goed om voorlopig een baan te nemen die je misschien niet goed past, maar waarvan je wel weet dat het voor je verdere carrière nuttig kan zijn. WR helpt je mee om je loopbaan uit te breiden door verschillende projecten en opdrachten voor jou te zoeken. Op deze manier doe je veel kennis en ervaring op bij verschillende bedrijven en creëer je een uitstekend CV.

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.