Inloggen

Accountancy Lead Salarisadministratie | Accountancy | 2.700 - 5.000 |

Organisatie

Ons bedrijf biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies. Met onze unieke combinatie van lokale marktkennis, een internationaal netwerk, persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak, helpen wij onze klanten succesvoller te ondernemen.
Ons doel is om nieuwe perspectieven te bieden. Aan onze klanten maar zeker ook aan onze medewerkers. Wij geven je professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden. We creëren de ruimte om je eigen passie te vinden en te volgen. Om je talenten en vaardigheden te ontdekken, te ontwikkelen en vervolgens optimaal te benutten.

Functie

Accountancy Lead Salarisadministratie | Accountancy | 2.700 – 5.000 |

Voor de vacature als Teamleider Salarisadministratie Alkmaar Accountancy ga je het volgende doen:
Jouw uitdaging Met jouw flinke dosis aan kennis en ervaring ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de salarisgroep. Naast je uitvoerende werkzaamheden bewaak je de efficiency in de werkprocessen en weet je deze verder te professionaliseren. De focus in jouw talentontwikkeling ligt op jouw leidinggevende en coachende vaardigheden. De top 5 van jouw werkzaamheden Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de uitvoerende en adviserende werkzaamheden bij onze klanten als het gaat om salarisadministratie. Je adviseert klanten over de toepassing van CAO’s, de inrichting van de salarisadministraties en fiscaalvriendelijke beloningscomponenten. Je bent medeverantwoordelijk voor het professionaliseren van de werkprocessen en maakt gebruik van diverse online toepassingen en de laatste technologische ontwikkelingen in de branche. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw van het medewerkersbestand en de personele ontwikkelingen. Je stelt arbeidsovereenkomsten op en werkt samen met HR Consultants.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Teamleider Salarisadministratie, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Teamleider Salarisadministratie salarisadministrateur, loonadministrateur, salarisadministratie, loonadministratie, hoofd, teamleider, supervisor, teamleader.

Functie eisen

-Je hebt de opleiding Consultant Payroll Services of Beloningsadviseur afgerond. -Je beschikt over minimaal 6 jaar relevante werkervaring. -Je hebt affiniteit met moderne online systemen. -Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
.
Je woont in de omgeving van Alkmaar, Bergen, Schoorl, Heerhugowaard en Castricum.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Hoofd Salarisadministratie

Meer vacatures in de stad
Alkmaar

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.