Inloggen

Accountancy Salarisadministrateur | PDL | 2.300 - 3.800

Organisatie

Wij adviseren en verzorgen diensten op het gebied van administratie, belastingen, jaarrekeningen, salarisadministratie en financiële planning aan ondernemers en hun onderneming binnen het ‘kleinbedrijf’. Daarnaast adviseren we over een breed scala van fiscale, financiële en bedrijfseconomische onderwerpen, over personeelsgerelateerde onderwerpen en financiële planning. Met een team van circa 20 mensen zijn we groot genoeg om een breed dienstenpakket te kunnen bieden en zijn we klein genoeg om dat op laagdrempelige wijze te kunnen doen. De sfeer is dan ook gemoedelijk. Om onze klanten goed te kunnen helpen richten we ons vizier naar buiten en hebben we de ogen en oren open. Er is dan ook regelmatig contact over de wensen van klanten, met leveranciers van software en kennis en met andere dienstverleners  

Functie

Accountancy Salarisadministrateur 20 uur Parttime NMBRS | PDL | 2.300 – 3.800 | Salarisadministrateur Voor de vacature als Salarisadministrateur Delft PDL ga je het volgende doen: De salarisadministrateur helpt, begeleidt en neemt zorgen uit handen op het gebied van personeels-/salarisadministratie. Tot de dagelijkse werkzaamheden behoren het onderhouden van eerstelijns contact met klanten, het verzorgen / begeleiden van de salarisadministratie (met de software NMBRS), maken van diverse loongerelateerde berekeningen, pro-forma’s en arbeidsovereenkomsten. Hierbij wordt nauw samengewerkt met collega’s. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Salarisadministrateur, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: Salarisadministrateur salarisadministrateur, salarisadministratie, loonadministratie, payrol, payroll.

Functie eisen

  • Je hebt makkelijk en met plezier contact met klanten;
  • Minimaal het PDL-diploma of een andere opleiding op het gebied van loonadministratie of je bent bezig met een dergelijke studie;
  • Tenminste 3 jaar ervaring;
  • Je voelt je thuis binnen het ‘kleinbedrijf’;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
  • Je bent bereid jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen;
  • Je bent vaardig met up-to-date software-oplossingen;
  • Je woont in de omgeving van Delft, Den Haag, Rotterdam , Leiden en Gouda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.300 tot Euro 3.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Salarisad.ministrateur Payroll

Meer vacatures in de stad
Delft

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.