Inloggen

Accountancy Salarisadministrateur Accountancy | PDL | 2.500 - 4.000

Organisatie

Wij zijn een financieel adviesbureau dat zich richt op MKB ondernemers in de Gelderse Vallei, met een focus op: horeca, recreatie en detailhandel. Betrouwbaarheid en objectiviteit zijn kernzaken waar wij veel waarde aan hechten.

Functie

Accountancy Salarisadministrateur Accountancy | PDL | 2.500 – 4.000 | Salarisadministrateur Voor de vacature als Salarisadministrateur Accountancy Ede PDL ga je het volgende doen: De salarisadministrateur krijgt een eigen cliëntenpakket waarvoor ze alle voorkomende werkzaamheden gaat uitoefenen waaronder de salarisverwerking, het opstellen van arbeidscontracten en advisering. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Salarisadministrateur Accountancy, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: Salarisadministrateur salarisadministrateur, salarisadministratie, loonadministratie, payrol, payroll.

Functie eisen

  • Wij zijn op zoek naar een parttime salarisadministrateur met relevante ervaring die ons team van salarisadministrateurs komt versterken.
  • Een afgeronde opleiding PDL is een vereiste.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Daarnaast verwachten wij dat de juiste kandidaat een commerciële instelling alsmede een pro-actieve houding.
  • Je woont in de omgeving van Ede, Arnhem, Veenendaal, Barneveld en Wageningen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Salarisad.ministrateur Payroll

Meer vacatures in de stad
Ede

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.