Inloggen

App Ontwikkelaar Apple Android | Xamarin | 3.100 - 4.500

Organisatie

Wij ontwikkelen software om de processen in de zorgsector efficiënter te maken. Minder overhead, met daardoor een forse productiviteitsverbetering in de directe zorg. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Voor de vacature als App Ontwikkelaar Apple Android Almelo Xamarin ga je het volgende doen: Als front-end developer ontwikkel je onze mobiele softwareoplossingen. Met de mobiele softwareoplossingen van ons bedrijf worden zorgverleners onderweg optimaal ondersteund: zij hebben alle gegevens die zij nodig hebben voor de zorgverlening direct en altijd bij de hand. Je vertaalt concepten naar functionele software-architectuur en ontwikkelt samen met je collega’s deze oplossingen. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde App Ontwikkelaar Apple Android, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau Ervaring met Xamarin, iOS en/of Android Ervaring met C# .
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Ervaring met Mvvmcross is een pre Je bent in hoge mate in staat zelfstandig te werken.
  • Je woont in de omgeving van Almelo, Henglo, Enschede, Deventer en Zwolle.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.100 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
App Developer Mobile

Meer vacatures in de stad
Almelo

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.