Inloggen

Applicatiebeheerder CAD CAM | 3D | 3.000 - 4.700

Organisatie

Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van schepen en bijbehorende constructies. Wij houden van een no nonsense cultuur, met korte communicatielijnen. Voor IT-ers: Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Applicatiebeheerder CAD CAM | 3D | 3.000 – 4.700 Voor de vacature als Applicatiebeheerder CAD CAM Vlissingen 3D ga je het volgende doen: In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de gebruikers van de CAD/CAM-applicaties. Je houdt hierbij ontwikkelingen in de gaten en stuurt aan op verbeteringen. Je schrijft beleidsmatige voorstellen ter verbetering van de applicaties. Ook het testen en introduceren van nieuwe versies van de CAD/CAM-applicaties valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je geeft ondersteuning bij de engineeringsprojecten tijdens de opstartfase binnen een project en tijdens de uitvoering, waarbij je ook je collega’s begeleidt tijdens opleidingen op het gebied van CAD/CAM-applicaties of een (deel van de) opleiding zelf geeft. Je laat hard- en software voor beheerde systemen/applicaties installeren en zorgt er voor dat dit onderhouden wordt. Je werkt zelfstandig aan het oplossen van storingen in de applicaties en/of het netwerk of je coördineert deze werkzaamheden. Je maakt hulpprogramma’s ten behoeve van interfaces en ter versnelling van het engineeringproces of laat deze ontwikkelen. Je stelt instructies, procedures en voorschriften op, op het gebied van CAD/CAM applicaties en de toepassing. Je begeleidt interne verhuizingen m.b.t. deze CAD/CAM-systemen. Je onderhoudt contacten met de interne afdelingen, opdrachtgevers en leveranciers op jouw vakgebied. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Applicatiebeheerder CAD CAM, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

Bij voorkeur een afgeronde technische en/of IT opleiding op HBO niveau. Brede kennis en ervaring met 3D-CAD systemen, bij voorkeur Nupas-Cadmatic Hull. Je bent sterk in het combineren van je kennis van 3D-CAD systemen in combinatie met (casco) engineering en de bijbehorende productieactiviteiten. Je hebt aantoonbare werkervaring in een relevante functie. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je bent creatief binnen je vakgebied, een teamspeler, service- en doelgericht. Ook ben je gestructureerd, accuraat en efficiënt. Je bent communicatief vaardig en hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je woont in de omgeving van Vlissingen, Middelburg, Goes, Oostburg, Zierikzee en Terneuzen, Bergen op Zoom, Roosendaal.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Applicatiebeheerder

Meer vacatures in de stad
Vlissingen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.