Inloggen

Ass Audit Accountant | MKB | 3.000 - 4.000

Organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie waar ze focussen op ruimte voor groei. Voor jou, op vaktechnisch en persoonlijk vlak.
Onze opdrachtgever is een accountants- en adviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Onderdeel van een internationaal netwerk van bijna 40.000 professionals in meer dan 130 landen en bestaat inmiddels ruim 100 jaar.

Functie

Ass Audit Accountant | Rotterdam | MKB | 3.000 – 4.000

Voor de vacature als Ass Audit Accountant Rotterdam MKB ga je het volgende doen:
Vanuit kantoor werken we voor grote MKB klanten en kleine corporate klanten binnen een grote verscheidenheid aan branches. Als assistent accountant ben je gelijk onderdeel van het team, heb je klantcontact, en bezoek je ongeveer 15 tot 20 klanten op jaarbasis. Een deel van deze klanten is internationaal georiënteerd. Als assistent accountant ben je betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je verricht gegevensgerichte en systeemgerichte controlewerkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van cijferbeoordelingen en verbandcontroles op jaarrekeningposten. De uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen leg je vast in ons elektronisch dossier. Samenwerken met je directe collega’s is hierbij essentieel, maar je vormt ook een multidisciplinair team met fiscalisten en andere specialisten.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ass Audit Accountant, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: “Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk”.

Functie eisen

• Je hebt een wo (pre)master accounting & control • Je bent per september 2018 beschikbaar (in overleg eerder) • Je hebt de intentie om verder te studeren voor de RA titel .
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
• Je hebt een professioneel-kritische houding • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden • Je stelt jezelf pro-actief op en je wilt het beste uit jezelf halen • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Hellevoetsluis en Gouda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
CP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Meer vacatures in Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.