Inloggen

(Assistent) Accountant, Adviseur | Belastingen | 2.500 - 5.000

Organisatie

Onze missie is om iedere belastingplichtige – particulier of onderneming – een optimale oplossing te bieden voor hun fiscaal-financiële wensen en verplichtingen. Dit bereiken wij door voor onze cliënten zoveel mogelijk belasting te besparen, de administratieve zaken professioneel te verzorgen en dit te begeleiden met pro-actieve advisering. Omdat de belangen van onze cliënten centraal staan voor ons, zetten wij graag die extra stap om het beste resultaat te bereiken. Als uw vertrouwde adviseur besparen wij u tijd, geld en zorgen.
Wij zijn een klein maar groeiend familiekantoor. Ons kantoor is zeer servicegericht en levert kwalitatief goed werk en advies, voor particulieren en ondernemers.

Functie


Voor de vacature als (Assistent) Accountant, Adviseur Poeldijk Belastingen ga je het volgende doen:
(Assistent) Accountant/adviseur MKB met ervaring in advisering ondernemingen, aangiften IB, VPB, OB, opstellen jaarrekening etc. Wij zijn op zoek naar een accountant/MKB adviseur met advies kwaliteiten voor ons groeiende belastingadvieskantoor (momenteel 7 medewerkers). Het betreft een blijvende functie. Het gaat om een allroundfunctie voor werk als aangiften en jaarrekeningen en adviezen voor bijvoorbeeld internationaal opererende bedrijven. Dit alles al dan niet in samenwerking met een collega. U bent gemotiveerd en moet zelfstandig kunnen werken, goed (telefonisch en schriftelijk) kunnen communiceren, zowel in Nederlands maar vooral ook in het Engels. Werkzaamheden: Fiscaal: opstellen en/of controleren van jaarrekeningen; Fiscaal: opstellen en/of controleren van aangiften vennootschapsbelasting en winstaangiften inkomstenbelasting; Fiscaal: advisering van – voornamelijk internationale – ondernemingen, bijvoorbeeld inzake oprichting BV in Nederland; Financieel: verzorgen administratie, aangiften omzetbelasting; Mogelijkheden door te ontwikkelen, o.a. cursussen etc.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde (Assistent) Accountant, Adviseur, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: (Assistent) Accountant, Adviseur Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring is vereist; Kennis van en ervaring met het werken met Microsoft Office, ervaring met AFAS-software is een pre; Goede beheersing van de Nederlandse en met name de Engelse taal in woord en geschrift;.
Affiniteit met cijfers; Goede contactuele en communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk; Tact, kunnen luisteren, servicegericht, gemotiveerd; Zelfstandig en proactief kunnen werken; Gestructureerd/systematisch; accuraat, planning- en organisatievermogen; Flexibele opstelling; Respect voor normen en waarden.
Je woont in de omgeving van Poeldijk, Den Haag, Rotterdam, Spijkenisse en Leiden.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
SP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Poeldijk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.