Assistent Accountant Vacatures

  • Recruitmentbureau voor vaste banen
  • Actief sinds 1989
  • Netwerk van zo'n 3000 organisaties
  • Lokale en internationale ondernemingen

Assistent accountant vacatures vind je bij WR. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van assistent accountants vacatures. Een accountantsfunctie krijg je niet zomaar. De vooropleiding speelt een belangrijke rol. De kantoren waar WR voor werft, zoeken meestal kandidaten met een hbo of wo-achtergrond. Wil jij aan de slag als assistent accountant? Lees dan snel verder!

Vacature site

Starters assistent accountant vacatures met opleidingsmogelijkheden

Ben je net afgestudeerd aan een hbo- of wo-opleiding accountancy? Dan kun je bij WR terecht voor assistent-accountant vacatures. Een startersfunctie in de accountancy biedt opleidingsmogelijkheden. De kosten voor de studie die je volgt tijdens je dienstbetrekking bij een accountantskantoor worden meestal vergoed door het accountantskantoor. Hiervoor is dan een studielening beschikbaar. De studielening schrijft meestal af in 3 tot 4 jaar. Als je voortijdig naar een andere werkgever wilt, wees dan duidelijk over een eventuele studielening. Zo voorkom je dat je studielening in de eindfase als verrassing naar voren komt. Hetzelfde geldt voor een auto van de zaak die overgenomen moet worden. Dit kun je het beste vroeg in je sollicitatieproces benoemen.

Je leven lang leren

Studie is belangrijk voor een accountantskantoor. Je leven lang leren. Of het nu het NBA betreft of een hbo-opleiding Accountancy. Onze werkgevers weten waar je verder kunt leren, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen op het gebied van accountancy. Studie en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons, maar ook bij onze opdrachtgevers. WR werkt dan ook alleen voor accountantskantoren die kwaliteit voorop hebben staan. Als (toekomstig) (register)accountant kun je terecht bij WR voor functies bij de volgende typen accountantskantoren:

  • Accountantskantoren lid SRA;
  • Accountantskantoren AFM;
  • Gespecialiseerde Accountantskantoren bijvoorbeeld Agro;
  • BIG 4 Accountantskantoren.

Hoe kom ik in aanmerking voor een assistent-accountant vacature?

Ben jij op zoek naar vacatures voor de functie van samenstelpraktijk assistent accountant? Bekijk dan eens de assistent-accountant vacatures die we aanbieden bij WR. Misschien zit jouw droombaan er wel tussen! Heb je een vacature gevonden die je wel bevalt? Dan kun je daar direct op solliciteren door jouw naam, contactgegevens en cv te uploaden. Vervolgens gaan wij na of er een match is met de opdrachtgever en regelen we een sollicitatiegesprek. Jouw ideale vaste baan vind je bij WR!