Inloggen

Assistent Controller | HBO+ | 3.000 - 5.800

Organisatie

Wij zijn een organisatieadviesbureau die zowel opdrachtgevers in de publieke en private sector helpt om hun problemen op te lossen. Dit doen we op creatieve en innovatieve manieren om zo onze opdrachtgevers op een voorsprong te zetten.
Wij bieden een uitdagende functie aan waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en elke dag anders is. Onze organisatiestructuur kenmerkt zich door korte lijnen. Verder hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en daarom krijg je volop de mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen.

Functie

Business Controller | HBO+ | 3.000 – 4.800 | Business Controller

Voor de vacature als Business Controller Utrecht HBO+ ga je het volgende doen:
Voor de afdeling Finance & Control zijn wij op zoek naar een zelfstandige, energieke en ervaren business controller 2.0. Ben jij een businesscontroller van ‘The next generation’? Een eigenwijze maar constructieve sparringpartner voor het management en op zoek naar de nieuwe dimensies in het controller-vak? Dan is deze vacature iets voor jou! Jij bent bekend met de administratieve processen en dynamiek van een zakelijke dienstverlener (B2B), en een controller van de toekomst. Werken in Excel en PowerPoint? Old school! Rapportages maken? Daar is de techniek voor. Jij focust op nieuwe technologieën en vervult nadrukkelijk een rol als adviseur en sparringpartner voor het management. Daarbij neem je je collega’s mee in de toekomst en zie je het als een uitdaging om mensen te overtuigen dat het ook anders kan. Hiervoor combineer je ervaring op IT Business Control moeiteloos met de aansturing van collega’s op de financiële afdeling en neem je het voortouw in innovatie en verdere professionalisering van financiële analyses en rapportages. Dankzij jou komt business control bij ons op 2.0 level en is de afdeling klaar voor de toekomst.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Business Controller, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Business Controller business, kpi, stuurgetal, stuurgetallen, businessmodel, businessmodellen, businessplannen, businessanalyse, stuurinformatie, margeanalyse, sparringpartner, beleidsadviezen, beleidsadvies, rendement, rendementsontwikkeling, rendementsanalyse, kostenontwikkeling

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor’s degree in Business, Accounting, Finance of aanverwante discipline en minimaal vijf jaar werkervaring.
  • Daarnaast beschik je over kennis van BI-tooling en data-analyse, ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur AFAS) en project- en financiële administratie.
  • Je hebt krachtige interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden en sterk ontwikkelde analytische en organisatorische vaardigheden. Verder ben je zelfgemotiveerd en zelfgestuurd en heb je ervaring of affiniteit met het invullen van een leidinggevende rol.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je woont in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Owerden en Hilversum.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 5.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Assistent Controller

Meer vacatures in de stad
Utrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.