Inloggen

Assistent Leidinggevende WTB Installaties | MBO | 2.700 - 3.800

Organisatie

Wij zijn een Installatiebedrijf, gericht op het ontwerpen en installeren van technische installaties in winkels. Bij ons werk je samen met vakmensen op gebied van technische installaties.

Functie

Assistent Leidinggevende WTB Installaties | MBO | 2.700 – 3.800 Voor de vacature als Assistent Leidinggevende WTB Installaties Barneveld MBO ga je het volgende doen: Tekenen/ontwerpen van de installaties Materialen bestellen/inkopen Overleg met onze monteurs. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Assistent Leidinggevende WTB Installaties, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: “Werkvoorbereiding, Planvoorbereiding, Planvoorbereider”.

Functie eisen

-Opleiding MBO Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar -Ervaring met AutoCAD -Ervaring met StabiCAD is een pré, interne opleiding mogelijk -Je kunt aantonen dat je goed werk hebt afgeleverd -Technisch inzicht . Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. -Klant- en resultaatgericht -Hulpvaardig -Plezier in je vak. Je woont in de omgeving van Barneveld, Amersfoort, Ermelo, Ede, Veenendaal en Apeldoorn.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 3.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Werkvoorbereider Installatie

Meer vacatures in de stad
Barneveld

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.