Inloggen

Automation System Ontwerper | PLC | 3.200 - 4.500

Organisatie

Wij zijn een technisch bedrijf, actief in de gezondheidszorg. We ontwikkelen praktische oplossingen voor onze klanten. Onze oplossingen leveren voordelen op voor patiënten en dat is waar het om gaat.
Ben jij in staat om oplossingen te bedenken voor complexe problemen? Dan is dit de baan voor jou! Wij investeren in onze medewerkers en bieden veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Automation System Ontwerper | PLC | 3.200 – 4.500 | Automation System Engineer

Voor de vacature als Automation System Engineer Den Haag PLC ga je het volgende doen:
Als Automation / System Engineer werk je samen met een multidisciplinair team aan innovatieve machines voor de farmaceutische industrie. Met behulp van deze machines worden dagelijks over de gehele wereld honderdduizenden medicijnverpakkingen gevuld en geverifieerd. Samen met het hardware team ben je verantwoordelijk voor het bedenken van systemen of subsystemen die op onze nieuwe machines moeten draaien en samen met het software team ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van de (machine) software. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opzetten van testen die de juiste werking van het systeem aantonen. Inhoud van de functie: – Verantwoordleijk voor procesautomatisering; het vooraf analyseren van processen die geautomatiseerd moeten worden en het ontwerpen, implementeren en testen van PLC Software. – Verantwoordelijk voor het (laten) ontwikkelen en onderhouden van embedded systemen. – Verantwoordelijk voor de mechatronica; het ontwerpen, implementeren en testen van de software t.b.v. de motoraansturing. – Verantwoordelijk voor de technische software implementatie t.b.v. de hardware aansturing; ontwerp, implementeren en testen.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Automation System Engineer, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Automation System Engineer PLC Engineer, PLC Ontwikkelaar, Procesindustrie, Scada, Architect, Industrial software architect, Industriele Automatisering, PLC Ontwikkelaar, MES MOM, PLC Software Developer, PLC Programmeur, PLC Project Engineer, Siemens, S7, S5, Allen Bradley, Besturingstechniek.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau Elektrotechniek of vergelijkbaar met minimaal vijf tot -zeven jaar werkervaring.
  • Ervaring met PLC Software is een must.
  • Ervaring met C# en C++ is een pré.
  • Ervaring met machines/machinebouw en(computer)hardware.
  • Affiniteit met integratie van hardware en software is een pré.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Belangrijke competenties voor een goede Automation / System Engineer zijn: – Analytisch vermogen; – Kwaliteitsgericht; – Helikopterview; – Initiatief; – Creativiteit; – Plannen en organiseren; – Flexibel; – Zelfstandig; – Teamplayer; – Goede communicatieve vaardigheden.
  • Je woont in de omgeving van Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Vlaardingen.


Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.200 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
PLC Engineer

Meer vacatures in de stad
Den Haag

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.