Inloggen

BIM Engineer | Den Bosch | Installatie | 2.600 - 3.800

Organisatie

Voor de vacature als BIM Engineer Den Bosch Installatietechniek ga je het volgende doen:

Je werkt aan een of meerdere aspectmodellen. Je werkt in een dynamische en inspirerende omgeving, met boeiende projecten en prima kansen om je te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Onze expertise willen we met jouw inzet verder uitbouwen.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.

Wij zijn een gespecialiseerd installatieadviesbureau. Onafhankelijk en objectief. Wij adviseren een scala aan bedrijven, overheden en bouwpartners op het gebied van comfort, functionaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Wij bieden jou een dynamische en inspirerende omgeving, met boeiende projecten en prima kansen om je te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Jonge mensen geven we de gelegenheid kennis en expertise te ontwikkelen en door te groeien naar ervaren projectengineers en projectleiders.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde BIM Engineer, die past in deze rol.

Functie

Je bent een enthousiaste Elektrotechnisch en/of werktuigkundig ontwerper. Je hebt HBO werk-/denkniveau en enkele jaren gerichte ontwerpervaring. Je bent overtuigd van de toegevoegde waarde van BIM, en hebt daar bij voorkeur al ervaring mee opgedaan.


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Den Bosch, Tilburg, Oss, Uden en Veghel.

Functie eisen


Technisch ontwerpen is jouw passie. Je communiceert helder en constructief met collega’s. Je bent flexibel en een echte teamplayer.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.600 tot Euro 3.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
BIM Engineer

Meer vacatures in de stad
Den Bosch

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.