BIM Modelleur Vacature

  • Recruitmentbureau voor vaste banen
  • Actief sinds 1989
  • Netwerk van zo'n 3000 organisaties
  • Lokale en internationale ondernemingen

Bij WR staan er altijd voldoende BIM Modelleur vacatures voor je open binnen verschillende branches. Denk hierbij aan vacatures binnen de geveltechniek, installatie of werktuigbouw. Ben jij op zoek naar een BIM Modelleur baan? Bekijk dan snel ons vacatureoverzicht en wie weet begin jij binnenkort aan jouw nieuwe droombaan!

Vacature site

Uitgelichte vacatures

Welke functie-eisen vind je in BIM Modelleur vacatures?

Wil je graag een baan als BIM Modelleur? Dan ga je aan de slag met het 3D-informatiemodel BIM, wat staat voor Building Information Model (ook wel Bouwwerk Informatie Model). Hierin leg je alle data vast die nodig is voor het ontwerpen, bouwen en beheren van bouwwerken en koppel je alles aan elkaar.

Daarnaast registreer je verschillende gegevens in dit model. Denk hierbij aan bouwtekeningen, berekeningen, verslagen en rapporten. Alle relevante informatie heb je hierdoor in een overzichtelijk model voorhanden, waardoor onder andere architecten, aannemers, opdrachtgevers en installateurs één plek hebben om te raadplegen voor meer informatie.

Jouw baan als BIM Modelleur vraagt dus om ordelijkheid en nauwkeurigheid. Bij WR hebben we veel openstaande vacatures van verschillende werkgevers die op zoek zijn naar iemand die een baan als BIM modelleur op gemotiveerde wijze kan invullen.

Een baan voor de lange termijn

Heb jij een opleiding bouwkunde afgerond? Dan is een BIM modelleur baan wellicht iets voor jou! Bekijk daarom snel ons complete vacatureoverzicht. Heb jij een BIM modelleur vacature gezien die jou aanspreekt? Of wellicht een werkvoorbereider bouw vacature? Solliciteer dan eenvoudig door op de solliciteer button te klikken en upload jouw cv en je gegevens. Zien onze consultants hier de perfecte match? Dan regelen wij jouw sollicitatiegesprek!