Inloggen

Bouwkunde Hoofdopzichter Utiliteit | BNA VTS | 3.800 - 5.700

Organisatie

Wij zijn een landelijk projectmanagementbureau en verzorgen de volgende werkzaamheden (zowel bouwkundig als installatietechnisch): bestek schrijven, bouwkostenberekeningen, projectmanagement, uitvoeren quickscans, directievoering, toezicht, afbouw- en inhuiscoördinatie, NEN inspecties en rapportages, Brandveiligheidsinspecties, Rgd BOEI inspecties, arbitrages/mediation.
Wij zijn een organisatie welke opgebouwd is uit zeer gedreven bouwprofessionals, met hart voor hun vak en de projecten. Zodra er een bouwplan ontstaat, helpen wij klanten op weg. Hoewel de prestaties altijd persoonsgebonden zijn, biedt ons bureau zeer uitgebreide ondersteuning, dat maakt ons anders dan andere bureaus.

Functie

Bouwkunde Hoofdopzichter Utiliteit | BNA VTS | 3.800 – 5.700 | Bouwkundig Hoofdopzichter Randstad

Voor de vacature als Bouwkunde Hoofdopzichter Utiliteit Rotterdam BNA VTS ga je het volgende doen:
Onder onze opdrachtgevers, waaronder ontwikkelaars, beleggers, pensioenfondsen, architecten, corporaties, overheid en dergelijke zien wij een sterke stijging van aanvragen voor nieuw te starten projecten waardoor wij ons team willen versterken. Daarvoor zijn wij op zoek naar bouwkundig hoofdopzichters.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bouwkunde Hoofdopzichter Utiliteit, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Bouwkundig Hoofdopzichter Randstad “Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

Opleiding en ervaring: – MBO/HBO Bouwkunde bij voorkeur aangevuld met BNA/VTS – Aantoonbare ervaring met nieuwbouw en verbouw van complexe utiliteitsgebouwen in de gevraagde functie – Leiding geven aan één of meerdere opzichters B/W/E – Digitale werkomgeving voor de bouwadministratie waaronder Word, Excel en Outlook – Gestructureerd werken en administreren, conform ISO – Kennis van technische installaties Voorkeuren: – Aantoonbare ervaring met nieuwbouw en verbouw van utiliteitsprojecten in de gevraagde functie – Ervaring met UAV-GC projecten en/of kwaliteitscontrole – Ervaring met binnenstedelijke projecten – Minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
– Leidinggevende capaciteiten, kan uitvoerende partijen coördineren – Communicatief sterk – Is klantgericht en een teamspeler – Werkt en denkt oplossingsgericht – Is aantoonbaar proactief – Is enthousiast en gedreven in zijn vak.
Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Leiden.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.800 tot Euro 5.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectmanager Bouw

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Meer vacatures in Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.