Inloggen

Bouwmanager | Bouw | 4.000 - 6.600

Organisatie

Binnen ons bedrijf beschikken wij over gedreven professionals die continu het maximale resultaat behalen voor onze klanten. Wij houden ons dagelijks bezig met complexe ontwikkelvraagstukken in de breedste zin van het woord. Dit doen wij door actief met elkaar samen te werken. Wij beschikken over maar liefst 9 kennis gebieden (Ruimte en Ontwikkeling, Bouw- en Sloopmanagement, Archeologie & Bouwhistorie, Civiele techniek, Milieu en Explosieven). Dit is absoluut uniek.
Wat wij bieden is een dynamische, kennisrijke, ervaren en ook vooral een gezellige werkomgeving waarbij ieder project zijn eigen uitdagingen kent, wat het werk erg afwisselend maakt. Een ander leuk voordeel van ons bedrijf is dat je niet alleen samenwerkt met je directe collega’s, maar ook veel samenwerkt met collega’s uit de andere deelbedrijven. Hierdoor leer je ontzettend veel.

Functie

Bouwmanager | Bouw | 4.000 – 6.600 | Bouwmanager

Voor de vacature als Bouwmanager Noordwijk Bouw ga je het volgende doen:

  • Je zult, soms ook complexe, projecten in woningbouw en utilitair managen van initiatief tot en met oplevering en ingebruikname.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bouwmanager, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Bouwmanager “Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

  • Je hebt verstand van bouwen & ontwikkelen;
  • Vanwege de complexe projecten en de kwaliteit die wij nastreven verwachten wij van jou dat je een echte specialist bent die minimaal 3 jaar ervaring heeft en gestructureerd kan werken;
  • Omdat je projecten dient te bezoeken dien je te beschikken over een rijbewijs B;
  • Geen vereiste, maar we zouden het leuk vinden als je onze klanten breder kunt bedienen of die kant op wilt groeien. Wij houden ons namelijk bezig met het totale projectmanagement op het gebied van circulaire bouw en sloop, en asbest.
  • Je hebt verstand van kosten, ervaring in procesbegeleiding en – beheersing, alsmede affiniteit met projectontwikkeling;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je moet klantgericht, communicatief vaardig en adviserend zijn. Onze klanten verwachten namelijk dat jij meedenkt in hun vragen en mede onze oplossingen;
  • Omdat je ook veel bij ons op kantoor bent, vinden wij het wel zo leuk als je beschikt over de nodige humor en collegialiteit. Uiteraard zijn wij ook zo!
  • Je woont in de omgeving van Noordwijk, Lisse, Leiden, Haarlem en Den Haag.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 4.000 tot Euro 6.600 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectmanager Bouw

Meer vacatures in de stad
Noordwijk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.