Inloggen

C# .NET Ontwikkelaar | IoT | 2.800 - 4.000

Organisatie

Wij zijn een technische groothandel op het gebied van klimaatbeheersing (verwarming en ventilatie). De professionele Installateur in de woning- en utiliteitsbouw hebben wij als klant. Wij staan garant voor een groot assortiment. Ons IT team bestaat uit een ambitieuze en innovatieve groep mensen die graag uitdagingen aangaat en ons bedrijf ondersteunt in de digitale transformatie. Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie

Voor de vacature als C# .NET Developer Doetinchem IoT ga je het volgende doen: Als C# / .NET developer is je voornaamste taak het ontdekken en eigen maken van nieuwe technologische ontdekkingen en deze effectief te vertalen naar mogelijkheden voor ons bedrijf. Denk hierbij aan projecten als Machine Learning (Chatbot), het door ontwikkelen van de servicewijzer app, RFID, IoT en PIM. Daarnaast houd je je bezig met het uitbreiden van het mobiele platform, de migratie naar de cloud en de digitale transformatie van het bedrijf. Je werkt in een scrumteam aan de complete ontwikkeling van webapplicaties voor onze klanten. Daarnaast bouw je nieuwe functionaliteiten in bestaande applicaties, waarbij je jouw inzicht en creativiteit gebruikt. De software producten worden ontwikkeld met de nieuwste .NET ontwikkeltools waarbij gebruik wordt gemaakt van SQLServer en de Elastic search stack. Je bent niet alleen bezig met het ontwikkelen en testen van software, je geeft ook passend advies aan onze klanten. Om je kennis up-to-date te houden verdiep je je regelmatig in nieuwe ontwikkelingen omtrent je vakgebied. Kortom, een veelzijdige functie waarin je veel uitdaging en verantwoordelijkheid kunt verwachten. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# .NET Developer, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Kennis van de laatste versies van C#, ASP.Net, SQLServer, Visual Studio;
  • Kennis van o.a. MVC, webservices, html5, CSS, Angular, JavaScript (TypeScript) en responsive en adaptive development;
  • Ervaring met Elastic stack (pré);
  • Ervaring met Scrum (pré).
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Ervaring met de opzet en uitvoering van gestructureerd testen van software (pré);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Je woont in de omgeving van Doetinchem, Aalten, Arnhem, Ruurlo en Zutphen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature. Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
C# .NET Developer

Meer vacatures in de stad
Doetinchem

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.