Inloggen

C# .NET Ontwikkelaar | Middleware | Interfaces | GOEDE SFEER | 2.800 - 4.300

Organisatie

Voor de vacature als C# .NET Developer Utrecht Middleware / Interfaces ga je het volgende doen:

Aangezien we hard aan het groeien zijn, zijn we op zoek naar een extra .Net ontwikkelaar. Door jouw inbreng kunnen onze klanten haar marketing- en salesprocessen effectiever en efficiënter inrichten. Als .Net ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van de door ons ontwikkelde middleware, interfaces en modificaties van de standaard Microsoft Dynamics CRM en/of Salesforce.com omgevingen. Daarnaast kun je ook belast worden met de ontwikkeling en uitvoering van datamigratieprocessen en de ontwikkeling van integraties naar legacy systems. Hierbij zal de nadruk liggen op Microsoft ontwikkelingstools en technologieën. Uiteraard wordt ook verwacht dat je in staat bent om gestructureerd te werken en documentatie op te kunnen leveren voor de door jouw ontwikkelde software.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.

Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Wij ontwikkelen, implementeren en beheren softwareoplossingen voor met name de mediabranche. Het zijn onze eigen ontwikkelde producten, die onze klanten gebruiken voor het beheren van abonnementen, advertenties en payment afwikkeling.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# .NET Developer, die past in deze rol.

Functie

C# .NET Developer | Utrecht | Middleware | Interfaces | GOEDE SFEER | 2.800 – 4.300

HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in informatica of aanverwante opleidingen Uitgebreide kennis van en ervaring met het programmeren in C# is een eis Kennis van Web Services en Microsoft .Net technologie Ervaring met het programmeren in Apex (Salesforce.com) is een pre Ervaring met Dynamics CRM 2011 of hoger is een pre Ervaring met het ontwikkelen van web applicaties in asp.net is een pre


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Woerden en Gorinchem.

WR.nl voor meer vacatures: .net, asp.net, vb.net, dot.net, dotnet, visual, Ontwikkelaar, Software Engineer, Programmeur, Developer, Software Ontwikkelaar, Webdeveloper

Functie eisen

Duidelijke communicator (zowel schriftelijk als verbaal) Creatief in het oplossen van technische vraagstukken In staat om te focussen op deadlines en aflevermomenten en in staat om abstract te denken Overtuigend Analytisch vermogen Initiatiefrijk Klant- en servicegericht Overzicht op bedrijfsprocessen Resultaatgerichte houding.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.800 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.

Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
.Net Developer

Meer vacatures in de stad
Utrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.