Inloggen

C# .NET Software Ontwikkelaar | Javascript | 3.000 - 4.600

Organisatie

Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software voor ondernemingen en leveranciers binnen de agrarische sector. Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!
Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie


Voor de vacature als C# .NET Software Ontwikkelaar Deventer Javascript ga je het volgende doen:
Als Software-engineer ga je met jouw kennis en expertise aan de slag samen met onze andere engineers en Business analisten. Daarbij beschik je over het vermogen om alle processen te overzien en ben je analytisch in staat om de verschillende programmeertalen met elkaar te verbinden. Het mooie aan de groei van onze organisatie is dat je in de volle breedte meewerkt aan de ontwikkeling van de verschillende applicaties en daarmee ook jouw stempel op de applicatie kunt zetten, zowel als Frontend – als Backend ontwikkelaar. Belangrijk in deze rol is dat je zelfstandig aan de slag gaat en je verantwoordelijk voelt voor jouw onderdeel van het project. Het is dan ook een ‘plus’ als je al brede ervaring hebt op het gebied van samenwerking en projectmatig werken binnen een team.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# .NET Software Ontwikkelaar, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Software Developer c#, c-sharp, c sharp, csharp, Ontwikkelaar, Software Engineer, Programmeur, Developer, Software Ontwikkelaar, Webdeveloper.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van software engineering; Je hebt aantoonbare ervaring met programmeertalen en frameworks zoals C#, SQL-server, Typescript, CSS/Sass/Less, Javascript (JQuery, Knockout), EntityFramework, MSTest/Nunit, Ionic en MVC; Als je ervaring en kennis hebt met het opzetten van JSON/WebApi webservices in de Microsoft-stack dan is dat zeker een plus; Je hebt aantoonbare ervaring met Visual studio, MS SQL Server, Team Foundation server; Je bent bekend met de werkmethodiek volgens Agile/Scrum en wil je daarin verder ontwikkelen; .
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Je bent ambitieus, een gedegen vakprofessional, werkt zelfstandig, gestructureerd en bent leergierig; Je werkt graag in teamverband, houdt van uitdagingen en maakt deze ook af; Als je beschikt over ruime ervaring in deze wereld vanuit een rol als consultant dan is dat een pre; Je wil je graag verder ontwikkelen, niet alleen vakinhoudelijk maar ook als vakprofessional en zoekt die ruimte ook op.
Je woont in de omgeving van Deventer, Apeldoorn, Zwolle, Arnhem en Amersfoort.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.600 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie


Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
C# Software Developer

Meer vacatures in de stad
Deventer

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.