Inloggen

Calculator | Bouw | 3.100 - 4.400

Organisatie

Wij zijn een middelgroot bouwbedrijf, met een platte structuur en korte communicatielijnen. We zijn actief in het volledige traject van grondacquisitie, ontwikkeling van bebouwingsconcepten, financiering, planning, uitvoering, verkoop, verhuur en assetmanagement.
Wij zijn ambitieus en gaan de komende jaren een behoorlijke groei doormaken. Bij ons tref je veel vakspecialisten, met een passie voor bouwkunde.

Functie

Calculator | Doetinchem | Bouw | 3.100 – 4.400

Voor de vacature als Calculator Doetinchem Bouw ga je het volgende doen:
Als planvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en /of calculeren van alle voorkomende projecten voor zowel de utiliteit- als woningbouwsector. Je maakt projectanalyses en bijbehoevende begrotingen in nauwe samenwerking met de directie en/of het betreffende projectteam. Je vraagt prijsopgaven op bij leveranciers. Je begroot de meer- en minderwerkzaamheden en signaleert de meer- & minderwerkzaamheden en/of afwijkingen n.a.v. de offerte. Deze functie biedt je de mogelijkheid om nieuwe projecten in het voor- en calculatietraject van een bouwproject vorm te geven. Wij zijn al jaren actief in het realiseren van turn-key projecten en hierdoor biedt deze functie dan ook de mogelijkheid om ruim te kunnen denken. Je stuurt op kosten waarbij je rekening houdt met de belangen van diverse partijen. De uitdaging is om samen tot een optimaal plan te komen waarbij je nauw samenwerkt met de leverancier.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Calculator, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: “Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwkundige die beschikt over minimaal een HTS werk- en denkniveau.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Sorry, WR has only Dutch speaking jobs.
Je werkt graag samen in een team, je bent flexibel en beschikt over een constructief, kwaliteits- en prijstechnisch inzicht.
Je woont in de omgeving van Doetinchem, Emmerik, Arnhem, Zutphen en Enschede.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.100 tot Euro 4.400 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Calculator Bouw

Meer vacatures in de stad
Doetinchem

Meer vacatures in Doetinchem

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.