Inloggen

Calculator Damwand Constructie | Fundering | 2.700 - 3.500

Organisatie

Wij zijn specialist in funderingstechniek. Daarnaast hebben wij veel kennis gebied van damwandconstructies. Naast het aanbrengen van stalen damwanden, zijn wij tevens gericht op specialistische werkzaamheden zoals bijvoorbeeld onderwater sloopwerk.
Wij bieden je in de eerste plaats een zelfstandige en uitdagende functie in een innovatief familiebedrijf. Een functie waarin het mogelijk is om je verder te ontwikkelen. Ontwikkeling van medewerkers vinden wij belangrijk, en daar krijg je dan ook de ruimte voor.

Functie

Calculator Damwand Constructie | Fundering | 2.700 – 3.500 | Calculator

Voor de vacature als Calculator Damwand Constructie Eemnes Fundering ga je het volgende doen:

Wij zijn per direct op zoek naar een Calculator met een commerciële drive. Je bent als calculator verantwoordelijk voor het opstellen van correcte, complete en onderbouwde kostprijsbegrotingen en offertes van verschillende projecten. Dit doe je door in contact met de klant de uit te voeren werkzaamheden te inventariseren en te komen tot het optimale ontwerp en uitvoeringsmethode. Op basis van de verkregen opdracht zorg je voor het opstellen van de opdrachtbevestiging en termijnstaat. Uiteraard gebeurt dit binnen de kaders van het kwaliteitshandboek (KVGM) en de van toepassing zijnde regelgeving.

Verder vraag je ook offertes aan bij leveranciers en onderaannemers en beoordeel je deze offertes. Je onderhoudt relaties met bestaande klanten en zoekt actief naar, en speelt in op, nieuwe mogelijkheden op de interne of externe markt.

Je werkt samen in een team van calculators, commercieel technisch adviseurs en constructeurs binnen de afdeling verwerving. We vragen van iedereen een actieve rol als het gaat om teamvorming, samenwerking en continu verbeteren.We werken vanuit twee vestigingen, dit vraagt ook om een stukje extra investering om samen één team neer te zetten. Jouw standplaats kan op beide vestigingen zijn.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Calculator Damwand Constructie, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Calculator “Calculator, Kostendeskundige, Cost Controller”.

Functie eisen

  • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau, met kennis van civiele techniek en/of bouwzaken.
  • Bij voorkeur ben je al ook al in het bezit van het VCA.
  • Je neemt minimaal twee jaar relevante werkervaring mee en kun je uitstekend overweg met Word, Excel en calculatieprogramma’s.
  • Daarnaast zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van actualiteiten op jouw vakgebied.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Binnen ons bedrijf werken we vanuit drie kerncompetenties: samenwerken, klantgericht en resultaatgericht. Deze passen natuurlijk ook goed bij jou.
  • Verder beschik je over cijfermatig inzicht, ben je ondernemend, heb je een commerciële drive, werk je zorgvuldig, integer en lever je kwaliteit.
  • Je woont in de omgeving van Eemnes, Almere, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Calculator Civiel

Meer vacatures in de stad
Eemnes

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.