Inloggen

Calculator Riooltechniek Beton Infra | Civiel | 3.800 - 5.500

Organisatie

Wij zijn specialist in riool- en betontechniek, waarbij we ook inspectie- en renovatiewerkzaamheden doen.
Bij ons werk je samen in een team van vakspecialisten in riool- en betontechniek. Volop kansen dus om jouw kennis op een hoger plan te brengen.

Functie

Calculator Riooltechniek Beton Infra | Civiel | 3.800 – 5.500

Voor de vacature als Calculator Riooltechniek Beton Infra Moerdijk Civiel ga je het volgende doen:
Wij zijn op zoek naar een Calculator die volledig zelfstandig in staat is (middel)grote offerteaanvragen en/of aanbestedingen te (bege)leiden en beantwoorden met een correcte offerte en/of inschrijving. Je moet in staat zijn om het proces van kwalitatieve aanbestedingen (EMVI / UAV-GC / BVP) te (bege)leiden en beantwoorden met een winnend Plan van Aanpak. En als het project is aangenomen, dien je in staat te zijn om de projectteams een vliegende start te bezorgen door aangenomen projecten adequaat over te dragen. Je staat er uiteraard niet alleen voor. Je komt terecht in een relatief nieuw team, waarin verbinden, ontwikkelen en continu verbeteren centraal staan. Je hebt de beschikking over enorm veel kennis en ervaring binnen de rioleringsbranche op het gebied van reiniging, inspectie, advies en renovatie. Deze kennis bevindt zich bij de mensen binnen het team, onze klantketens en onze (vaste) ketenpartners, die vanuit de inhoud graag hun steentje bijdragen aan het offerte- / aanbestedingsproces. Weten zij het écht niet, dan schromen we niet om kennis en ervaring (tijdelijk) in te huren/kopen. Samenwerken is de sleutel tot succes. Zowel binnen als buiten de bedrijfsgrenzen. Ben jij de aanvoerder die het team op sleeptouw neemt, het goede voorbeeld geeft en af en toe net dat beetje meer kan brengen wat nodig is om succesvol te zijn? Dan zoeken we jou!
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Calculator Riooltechniek Beton Infra, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: “Calculator, Kostendeskundige, Cost Controller”.

Functie eisen

* HBO werk- en denkniveau of diploma HBO of MBO vakgericht of gelijkwaardig, plus aanvullende opleiding en relevante werkervaring * Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met calculeren van (middel)grote projecten * Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het (bege)leiden van kwalitatieve aanbestedingen (EMVI / UAV-GC / BVP) * Kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen, werkmethoden, UAV normen en RAW systematiek * Kennis en ervaring met verschillende contractvormen RAW, UAV(-CG), EMVI, BVP en D&C contractvormen is een pré * Hoge mate van kwaliteitsbesef * Kennis en ervaring binnen de rioleringsbranche is een pré * Kennis van Metacom is een pré * In bezit van VCA is een pré.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Een proactieve collega die denkt in oplossingen, zijn verantwoording pakt, zich eigenaar voelt van de hem toegewezen projecten en plannen omzet in daden. Een communicatief vaardige collega die verbinding maakt met alle betrokkenen bij het werk, daarbij altijd respectvol en onderbouwd blijft en betrokkenen effectief weet te beïnvloeden. Wij vragen van jou mee te denken en werken om samen aantoonbaar de beste prestatie te leveren aan de klant. Dit houdt in dat je openstaat voor het leren van en met elkaar en dat je continu op zoek bent naar verbeterkansen om slimmer en innovatiever met elkaar samen te werken.
Je woont in de omgeving van Moerdijk, Breda, Bergen op Zoom, Dordrecht, Roosendaal en Oosterhout.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.800 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Calculator Civiel

Meer vacatures in de stad
Moerdijk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.