Inloggen

Calculator Woningbouw Utiliteitsbouw | MBO HBO | 3.200 - 4.500

Organisatie

Wij zijn een bouwbedrijf, actief in de woningbouw en utiliteitsbouw. Wij ontwikkelen en realiseren zeer diverse bouwprojecten, van appartementencomplexen en zorg- en welzijnsinstellingen tot bedrijfshallen en kantoren. Zowel in nieuwbouw, als onderhoud.
Onze medewerkers werken bij ons met veel plezier. Dit vinden wij belangrijk voor de continuïteit van ons bedrijf en om tot het beste resultaat te komen voor onze klanten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie

Calculator Woningbouw Utiliteitsbouw | MBO HBO | 3.200 – 4.500 | Calculator

Voor de vacature als Calculator Woningbouw Utiliteitsbouw Dodewaard MBO HBO ga je het volgende doen:

Je houdt je bezig met het berekenen van benodigde materialen en uren voor bouwprojecten, om op basis hiervan een begroting op te stellen. De kostprijsbepalingen worden gemaakt aan de hand van onder meer bestekken, tekeningen en overige prijsgegevens. Om tot deze begroting te komen vraag je eerst offertes aan bij (bekende) onderaannemers en/of leveranciers. Ook het spiegelen van deze offertes, in samenspraak met de projectleider, behoort tot je werkzaamheden. Uiteindelijk kom jij tot de aanbestedingssom! Je werkt binnen deze functie zelfstandig aan verschillende projecten, van woningbouw tot utiliteitsbouw.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Calculator Woningbouw Utiliteitsbouw, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Calculator “Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

  • Om de juiste informatie van betrokken partijen te verkrijgen ben je communicatief sterk, in woord en geschrift, en uiteraard ben je cijfermatig ook goed onderlegd;
  • Daarnaast heb je kennis van het softwareprogramma Ibis-trad en heb je tenminste je opleiding mbo Bouwkunde succesvol afgerond;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
  • Je bent zorgvuldig, nauwkeurig en kan zelfstandig werken;
  • Je woont in de omgeving van Dodewaard, Nijmegen, Arnhem, Veenendaal en Wageningen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.200 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Calculator Bouw

Meer vacatures in de stad
Dodewaard

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.